top of page

Hos da Silva Interior erbjuder vi inte bara inredningsdesign, utan vi tar också hand om hela renoverings- och projektledningsprocessen. Vi förstår att renoveringar kan vara överväldigande och kräver koordination av flera olika aktörer. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda en heltäckande lösning för att göra din renoveringsresa smidig och framgångsrik.

 

Vi samarbetar med noggrant utvalda hantverkare som vi har kvalitetssäkrat och jobbat med i flera år. Vi har byggt upp starka relationer med dessa hantverkare och vet att de levererar högsta kvalitet och professionalism vid varje projekt. Vårt team är med dig från projektets start till slut och tar hand om all kommunikation, samordning med leverantörer och hantverkare. Vi håller även i byggmöten för att säkerställa att projektet går enligt plan och att alla detaljer tas om hand.

 

Vi tar fram inredningskoncept och ritningar för att ge dig en visuell presentation av det färdiga resultatet och tillhandahåller hantverkare med de underlag dem behöver. Vi lyssnar noga på dina önskemål och behov för att skapa ett unikt inredningskoncept som passar din stil och personlighet.

 

Boka ett möte för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa ditt dröm hem. 

 

Före renovering

Efter bild Renovering.jpg

Efter renovering

Renovering Planlösning.png

Renovering planlösning

Renovering Ritning.jpeg

Renovering ritning

På da Silva Interior strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse när det gäller möblering och inredning. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få en röd tråd i sina hem och skapa en inbjudande och harmonisk atmosfär som speglar deras personliga stil och behov.

 

Vi förstår att varje kund har sina egna preferenser och önskemål när det kommer till möblering och inredning. Därför arbetar vi nära med våra kunder för att förstå deras vision och skapa anpassade inredningskoncept som passar deras hem och livsstil.

 

När det kommer till möbler väljer vi noggrant ut produkter som passar våra kunders hem och behov. Vi begränsar oss inte till att endast samarbeta med enstaka leverantörer, utan strävar efter att hitta unika möbler från olika källor och varumärken. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder möbler som verkligen sticker ut och ger deras hem en personlig touch.

 

Vi tror även att det är viktigt att blanda nytt med något antikt för att skapa en intressant och unik inredning. Genom att förena moderna möbler med äldre, antika föremål kan vi skapa en kontrast som ger en spännande dimension åt interiören.

 

Vi tar hand om all kommunikation med leverantörer för att se till att våra kunders inredningsprojekt genomförs på ett smidigt och professionellt sätt. 

 

På da Silva Interior Studio är vi passionerade om att skapa vackra och funktionella inredningar som verkligen speglar våra kunders personlighet och stil. 

 

Boka gärna in ett möte för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Före bild Möblering-2.jpg

Före möblering

Efter bild Möblering-2.jpg

Efter möblering

Möblering Detalj.jpg

Möblering detalj

Screenshot 2023-10-18 at 17.41.57.png

Möblering moodboard

Med hjälp av 3D visualiseringar kan vi lättare förstå rumsligheten och förmedla vår vision.

Det kan vara ett hjälpmedel i både renovering och möblerings processen som underlättar för dig att tillsammans med oss ta beslut kring form, färg och material. 

Det kan även fungera som ett komplement vid en framtida försäljning.

 

Är renderade bilder något du är intresserad av att få fram till ditt projekt eller som en del av din renoveringsresa? Hör av dig så berättar vi mer!

Rendering Badrum.png

Rendering Badrum

Rendering Reception.jpeg

Rendering reception

Rendering Utemiljö.png

Rendering utemiljö

Rendering Vardagsrum.png

Rendering vardagsrum

bottom of page